Vakgericht zoekt competitiespelers!

Vakgericht zoekt spelers voor het 1ste en 2de team. Meer info hier.

Voorzitter – Jessica

Mijn naam is Jessica en ik ben voorzitter binnen het bestuur van Vakgericht gedurende het seizoen 2013/2014. Daarmee ben ik het aanspreekpunt binnen onze mooie studentenkorfbalvereniging en wordt er van mij verwacht dat ik het overzicht ga bewaren. Gelukkig sta ik er niet alleen voor, maar mag ik dit samen met ‘mijn mannen’ doen!

Over mijzelf: ondanks dat ik al wat langer bij Vakgericht rondloop, ben ik pas vanaf december 2012 competitie gaan spelen en dat was in VG1. Verder is het ondanks mijn functie als voorzitter aankomend seizoen niet de bedoeling dat mijn (pre-)master Psychologie op een lager pitje komt te staan. Na een bachelor Communicatiewetenschap, wil ik straks afstuderen op het gebied van de Psychologie en hopelijk ben ik daar na het jaartje bestuur nog maar een half jaar zoet mee. Daarnaast heb ik nog hobby’s, namelijk leuke dingen doen met vrienden. Ofwel, op stap gaan, drankjes drinken, films kijken, koekjes bakken, etcétera. Verder mag ik graag reizen, wielrennen, motorrijden en koken.

Secretaris - Aswin

Ik ben Aswin Witte en vervul dit jaar de functie van secretaris van S.K.V. Vakgericht. Mijn leven is 25 november 1992 begonnen in Den Haag. Na 5 jaar ben ik, voor vaders werk, samen met mijn zusje en ouders naar Wageningen verhuisd. Hier ben direct begonnen met voetballen… Na 7 jaar was ik dit wel zat en koos ik korfbal, bij VADA, als nieuwe sport. De laatste twee jaar speelt mijn leven zich hoofdzakelijk in Enschede af. Ik ben naar Enschede gekomen om hier te studeren, Advanced Technology (AT). Dit is mijn 3e jaar en het bevalt me prima tot nu toe. Sinds mijn tweede jaar ben ik ook bij Vakgericht gaan korfballen. Ik heb erg veel zin in het komend jaar. Het wordt vast een leerzaam en gezellig bestuursjaar!

Penningmeester - Wouter

Hey ik ben Wouter A.k.a. Fredje. Gelijk toen ik begon met studeren ben ik bij Vakgericht gaan korfballen en ben daar ook al snel actief geworden en heb daar twee keer het Vakgericht Enschede Toernooi georganiseerd en ben ook nog een jaar Toco geweest. Doordat ik de vereniging steeds beter leerde kennen begon het idee om het te besturen me ook steeds meer aan te staan. En gelukkig ben ik ook door de zware selectie heen gekomen en zit ik nu in het bestuur als quaestor in het bestuur XXIV.

Nog even wat over mijzelf. Ik kom uit het zuiden, het gebied waar heuvels en bossen eindigen en waar weilanden en water begint. Arnhem dus. Mijn studiekeuze had ik al snel gemaakt toen ik van Werktuigbouwkunde had gehoord, maar waar ik ging studeren wist ik nog niet zo snel. Hoewel ik al in het oosten van het land woonde leek het me toch het gaafst om nog oostelijker te gaan studeren. Aangezien het me hier goed bevalt studeer ik hier nog steeds als derdejaars student fietsenmaker/ werktuigbouwkunde.

Commissaris Intern / Wedstrijdsecretaris – Taco

Hee allemaal, ik ben Taco, 21 jaar jong, en ik doe dit jaar bestuur! Dit is mijn 3e jaar in Enschede waar ik Elektrotechniek studeer aan het Saxion. Zelf heb ik van jong af aan gekorfbald bij kv Heerenveen (voormalig Blauw-Wit) waar ik ook redelijk actief was binnen de vereniging. Na mijn verhuizen naar Enschede had ik al snel besloten dat ik bij Vakgericht wou korfballen, maar door een blessure heb ik daar helaas een paar maanden mee gewacht. Toen het zaalseizoen was afgelopen wou ik het liefst zo snel mogelijk weer competitie gaan spelen. Zodoende heb ik me bij de selectie van Vakgericht 2 aangesloten.

Naast korballen hobby ik ook graag met elektronica. Bij de Batavierenrace ben ik vaste medewerker bij de E-Bart waar ik werk aan het tijdregistratiesysteem. Tijdens de race betekend dat veel in een busje rijden en weinig slapen. In mijn vrije tijd werk ik graag aan elektronica projecten dus zoals je waarschijnlijk kan raden is me kamer een bende.

Commissaris Sportcentrum – Daan

Ik ben Daan Poppema. Ik ben 20 jaar oud, derdejaars civiele techniek en vervul momenteel binnen het bestuur de functie Commissaris Sportcentrum. Dit houdt in dat ik het contact met het Sportcentrum onderhoud, de bardiensten regel en overleg met de Student Union en de Sportkoepel. Ik ben geboren in Winsum, een dorp in Groningen, en ben later naar Eenrum verhuisd, een dorp vlakbij Winsum. Ik korfbal sinds mijn achtste. Ik heb vroeger altijd gekorfbald bij DWA, de korfbalclub van Winsum en toen ik in Enschede ging studeren ben ik bij Vakgericht gaan korfballen.

Ik studeer hier civiele techniek, en ben op dit moment derdejaars student. Ik ben hier direct ook lid geworden van Vakgericht. Het eerste jaar was ik daarbij alleen trainingslid en vanaf het tweede jaar speel ik hier ook met veel plezier competitie. Daarnaast heb ik vorig jaar nog de activiteitencommissie van Vakgericht gedaan.

Shoutbox

Taco Eelman - do 21 aug - 22:29

Leden kunnen via 'Registreren' een nieuw account aanmaken

Taco Eelman - vr 8 aug - 14:53

Welkom op de vernieuwde website!

Vakgenootjes online

We hebben 7 gasten en geen leden online

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Bestel online voor Vakgericht
Proeflokaal België
Watersportcamping Heeg

Agenda

Sportiviteit

Vakgericht is een studentenkorfbalvereniging met drie competitieteams en trainingsleden. Door het aanbieden van verschillende wedstrijdvormen (wedstrijd- en breedtekorfbal) willen wij alle leden de mogelijkheid bieden om bij Vakgericht wedstrijden te spelen op de manier die hem/haar het beste past.

Gezelligheid

Vakgericht is naast een sportieve vereniging ook een gezellige vereniging met veel activiteiten. Om deze activiteiten te kunnen blijven aanbieden, vinden wij het erg belangrijk om leden enthousiast te maken om ons komend jaar te ondersteunen in één of meerdere commissies.

Inkomsten

Vanwege bezuinigingen bij het sportcentrum is het nog belangrijker voor Vakgericht om de huidige inkomstenbronnen te behouden en nieuwe inkomstenbronnen te vinden. Sponsoren?