Nadat vorig weekend de wedstrijd tegen Mélynas toch niet door ging, was de eerste wedstrijd van de voorjaarsveldcompetitie thuis tegen Ons Clubje. Alleen dit seizoen al leverde ontmoetingen met Ons Clubje verschillende resultaten op. Voor de zaal werd er verloren in Glanerbrug, terwijl er in de zaal twee keer werd gewonnen. Na een wedstrijd waarin men duidelijk aan het veld moest wennen, werd het 13-13.

De wedstrijd begon stroef en de doelpunten waren schaars. Omdat de studenten de kansen niet wisten te verzilveren, was het Ons Clubje dat de leiding nam en met twee doelpunten voorsprong de rust in ging. Na de rust kwam de thuisploeg langzaam beter in het spel, waardoor de grip op de wedstrijd terug leek. Nu moest de achterstand nog worden omgebogen. Een goed laatste kwartier bracht de clubs uiteindelijk naast elkaar. Vooraf was op meer gerekend, maar gezien het vertoonde spel was een overwinning te veel gevraagd. Volgende week wacht Roreko in de Wijk.