Op een winderig zondag vertrokken de dames en heren van Vakgericht 1 richting Delden voor de 1e zaalwedstrijd van het seizoen. Hoewel het niet erg vroeg was moesten de studenten even wakker geschud worden door het 1e tegendoelpunt. Direct daarna begon de scoremachine echter te lopen. Wilmer en Taco lieten zien het vizier op scherp te hebben. Na de gelijkmaker van Taco wist ook Wilmer de korf te vinden en scoorde 2 maal. Het was pas bij de 1-5, na een doorloopbal en schot van Taco, dat Zwart-Wit wat terug probeerde te doen door 3-5 op het scorebord te zetten.

Om toch duidelijk te maken dat wij niet waren gekomen om te verliezen, tekende Annemarie voor de 3-6. Vlak voordat Luuk gewisseld zou worden voor Dennis liet ook hij zien dat hij de korf nog van afstand kon vinden. Met een tussenstand van 4-7 gingen we uiteindelijk de rust in.

Na de rust was het zaak niet te verslappen en de voorsprong uit te breiden. We kwamen weer goed uit de statblokken met scores van Wilmer en Dennis (4-9). Na een tegendoelpunt begon echter een lange doelpuntloze periode. Uiteindelijk had Vakgericht toch het slotakkoord met een afstandschot van Wouter en Wilmer. Met een 5-11 overwinning en 2 punten op zak vertrokken we weer richting Enschede.

Doelpunten: 4x Wilmer, 3x Taco, 1x Annemarie, Dennis, Luuk, Wouter.