Op een mooie uitgestorven zondag aan het begin van december nam Vakgericht het op tegen Dos WK 6. Een team wat we in verschillende competities al tegen waren gekomen. Omdat sinterklaas maandag jarig was, wilden velen van ons dit graag op de zondag ervoor vieren. Vandaar dat we met drie invallers zouden beginnen aan de wedstrijd.

Omdat we met zo weinig waren, is er helaas geen stand bijgehouden tijdens de wedstrijd en zal dit stukje dus ook meer een impressie van de wedstrijd zijn.

Ondanks dat we allemaal niet op elkaar ingespeeld waren, begonnen we goed aan de wedstrijd. Dennis scoorde twee mooie afstandsschoten, waardoor het 2-0 stond. Vervolgens scoorde Taco nog een mooie kans en stond het 3-0. Vanaf dat moment had Dos het spelletje door en zette ons vast.

We hadden het moeilijk maar konden tijdens de rust terugkijken op een goede tussenstand. Na enige rust en de zoektocht naar een fysiek scorebord (wat helaas niet gevonden werd), begonnen we aan de tweede helft.

In de tweede helft kregen we het moeilijk en kwamen we maar weinig tot schot. Rob kreeg nog een mega vrije kans, die hij helaas te kort schoot. Daarnaast schoot Dos WK er mooie ballen van een afstand in. Uiteindelijk verzwikte ondergetekende helaas hard haar enkel op 2,5 minuut voor het einde van de wedstrijd. Aangezien er geen wissels waren, onze supporter, mede door treinvertragingen op dit moment (op krukken) binnen kwam zetten, en het feit dat we in 2,5 minuut de wedstrijd niet meer zouden winnen, de wedstrijd afgefloten. Eindstand: 12-19.

Tara, Amelia en Rob bedankt voor het meespelen!