Met het resultaat van een succesvolle uitwedstrijd tegen Groen Zwart in hun achterhoofd, betraden de dappere Vakgerichters hun thuisveld voor een nieuwe zondagmiddagwedstrijd. In de aanval begonnen Bert, Daan, Daphne en Annette. De verdediging bestond uit Taco, Dennis, Janneke en Inge.

Vakgericht opende de wedstrijd snel en sterk met twee doelpunten van Bert. Na een functiewissel scoorden Inge en Taco, wat de stand op 4-0 zetten. Daan scoorde de 5-0, maar het volgende doelpunt was voor Groen Zwart. Vakgericht liet zich echter niet zo maar verslaan. De volgende twee punten waren voor Vakgericht. Groen Zwart wist nog een afstandsschot te scoren, waardoor het 7-2 werd. Daan sloot de eerste helft met nog een mooi schot.

De ruststand was 8-2.

Bert werd gewisseld voor Ricardo. Na de rust scoorde Taco twee mooie punten, wat de stand op 10-2 bracht. Daarna pakte Daan nog twee punten en na een functiewissel wisten Dennis en Inge ook te scoren. Annette maakte de 15-2, waarna Groen Zwart nog een punt scoorde. Janneke wist met een mooi doelpunt de 16-3 te scoren. Hierna raakte de verdediging van Vakgericht in een dipje, waardoor Groen Zwart drie doelpunten wist te scoren. Met nog maar een paar minuten op de klok, scoorde Dennis het laatste doelpunt van de wedstrijd. Vakgericht heeft de strijd met een mooie 17-6 gewonnen!

Daan, Ricardo, Janneke en Inge: Bedankt voor het meespelen!