Vakgericht zoekt competitiespelers!

Vakgericht zoekt spelers voor het 1ste en 2de team. Meer info hier.

Heb je al jarenlang gekorfbald en zet je dit graag door in Enschede, of heb je geen idee wat de sport precies inhoudt maar kom je daar graag achter? In beide gevallen ben je van harte welkom bij Vakgericht! Vakgericht is de studenten korfbalvereniging van Enschede, die sportiviteit combineert met gezelligheid. Wil je meer weten over de vereniging in het algemeen, de competitieteams en de activiteiten die georganiseerd worden? Kom dan langs tijdens de Kick-In of bij de introtrainingenof tijdens een reguliere training. Ook kun je hier meer lezen over Vakgericht.

De trainingen vinden plaats op het kunstgrasveld achter het Sportcentrum.

Op zoek naar (meer) informatie over het Vakgericht Enschede Toernooi 2014?
Zoja: kijk op de site van het VET
Zoniet: neem toch maar even een kijkje, op de site en tijdens het VET zelf!

Tot ziens in Enschede (aan zee)!

De eerste dag dat de zomertijd inging was ook meteen de dag waarop de eerste veldwedstrijd van Vakgericht 2 gespeeld werd. Het bleek lastig te zijn om een volledig team op te stellen, maar terwijl het zonnetje scheen, het (kunst)gras prachtig groen was en de vogeltjes fluiten begonnen er toch echt vier dames en vijf heren aan de wedstrijd tegen WIKO 2. Eens kijken of de buitenlucht de studenten goed zou doen!

Lees meer...

 Zondagochtend 9 maart stond de laatste wedstrijd van het zaalseizoen op de planning. Deze keer tegen Rigtersbleek. Voor aanvang van deze wedstrijd stond onze tweede plaats in de zaalcompetitie al vast, maar we hadden nog een negatief doelsaldo die we graag positief wilden maken. Daarom was onze missie om met minstens 3 doelpunten verschil te winnen, wat zorgde voor veel enthousiasme en motivatie.

Lees meer...

Shoutbox

Taco Eelman - do 21 aug - 22:29

Leden kunnen via 'Registreren' een nieuw account aanmaken

Taco Eelman - vr 8 aug - 14:53

Welkom op de vernieuwde website!

Vakgenootjes online

We hebben 3 gasten en geen leden online

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Bestel online voor Vakgericht
Proeflokaal België
Watersportcamping Heeg

Agenda

Sportiviteit

Vakgericht is een studentenkorfbalvereniging met drie competitieteams en trainingsleden. Door het aanbieden van verschillende wedstrijdvormen (wedstrijd- en breedtekorfbal) willen wij alle leden de mogelijkheid bieden om bij Vakgericht wedstrijden te spelen op de manier die hem/haar het beste past.

Gezelligheid

Vakgericht is naast een sportieve vereniging ook een gezellige vereniging met veel activiteiten. Om deze activiteiten te kunnen blijven aanbieden, vinden wij het erg belangrijk om leden enthousiast te maken om ons komend jaar te ondersteunen in één of meerdere commissies.

Inkomsten

Vanwege bezuinigingen bij het sportcentrum is het nog belangrijker voor Vakgericht om de huidige inkomstenbronnen te behouden en nieuwe inkomstenbronnen te vinden. Sponsoren?