Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

**English at "Lees meer..."**

Op zaterdag 25 maart stond de wedstrijd Vakgericht 1 - EKC 2000 1 op het programma. De ontmoeting eerder dit seizoen was, na een spannende wedstrijd, nipt in het voordeel van Vakgericht geëindigd. Dit was voor beide ploegen een teken dat er punten te halen vielen.
De opening van de westrijd begon redelijk gelijkwaardig, maar al snel wist EKC in een scorend ritme te komen, waarbij Vakgericht, ondanks een redelijk aantal doelpunten, niet kon aanhaken. Ook lukte het de Enschedeërs niet om EKC voldoende druk te geven om het scoren tot een halt te brengen. Dit resulteerde in een 9-14 ruststand in het voordeel van Emmen.
Na de rust was het een andere wedstrijd, de doelpunten vielen moeilijker en de afronding van kansen liet bij beide partijen ruimte voor verbetering. Met de voorsprong die EKC had opgebouwd, hoefden zij echter geen enkel moment van de tweede helft te vrezen. De eindstand was 14-20.

English at "Lees meer"

Zaterdag middag 18 maart was Vakgericht te vinden in Wierden voor de wedstrijd tegen koploper Blauw Zwart. De wedstrijd begon met een voorsprong voor Vakgericht, waarnaar het vrij lang 0-1 bleef. Helaas begon Blauw Zwart na het eerste kwartier meer te scoren en gingen we met een 8-3 achterstand het veld af in de rust. Ook in de tweede helft bleven we moeite houden met het afmaken van kansen. Uiteindelijke moesten we het doen met een verlies van 16-9. Ondanks het verlies en lage doelsaldo kunnen we redelijk tevreden op een wedstrijd waar we het spannendere hebben kunnen maken dan vooraf verwacht.

 

**English at "Lees meer..."**

Afgelopen zaterdag trad het vlaggenschip van Vakgericht aan tegen TOP uit Vroomshoop. Gezien het geringe verschil op de ranglijst, was het voor beide ploegen belangrijk de punten te pakken. In de eerste helft vielen de doelpunten moeilijk. Beide ploegen misten veel kansen en ook het spel was voor verbetering vatbaar. Dit leidde tot een teleurstellende ruststand van 4-4. Na de rust bleven de ploegen moeite houden de korf te vinden in een wedstrijd die spannender was dan vermakelijk. Helaas scoorde TOP in de laatste minuut nog de 9-10, waardoor beide punten meegaan naar Vroomshoop.

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips