Het was een stralende zondagmiddag in april en Vakgericht 2 had ontzettend veel zin in een goede partij tegen de Eibers. De vorige wedstrijd tegen deze ploeg was met één punt verschil verloren en dat zou ons niet nog een keer gaan gebeuren!

In de aanval begonnen Wilmer, Ricardo, Tara en Lisette. Luuk, Wouter, Annemarie en Daphne mochten in de verdediging beginnen. Het bleek vrij snel dat Vakgericht de sfeer maar wat goed te pakken had, want na een mooi gelegde strafworp van Tara en twee doorloopballen van Ricardo en Wouter, stond de stand alweer op 3-0. De Eibers dreigden terug te komen na een doorloopbal tegen Tara, maar Ricardo legde er een mooie doorloopbal in, wat de stand op 4-1 bracht. Na een strafworp tegen Annemarie begon het toch een beetje te kriebelen bij Vakgericht. Gelukkig lieten we ons niet kennen en na twee kleine kansjes van Annemarie stond het 6-2. Met deze stand zijn we de rust in gegaan.

Taco werd voor Wouter gewisseld en Lenneke kwam er in voor Lisette. De tweede helft begon lekker met een afstandsschot van Wilmer en een doorloopbal van Ricardo. Na een afstandsschot tegen Tara en een hele nette doorloopbal van Taco, stond het 9-3. Twee kleine kansjes van Ricardo en Tara brachten de stand op 11-3. Ondertussen werd er gewisseld bij de dames van de Eibers in het vak van Annemarie en Daphne. Een afstandsschot tegen Tara en een doorloopbal van Luuk zorgden voor een stand van 12-4. Het begon nogal te jeuken bij Daphne, die erg graag wilde scoren. Er werd nog een doorloopbal tegen Taco gescoord door de Eibers en Ricardo legde er een prachtig afstandsschot in. Dit betekende dat het vak van Annemarie en Daphne weer in de aanval stond. De laatste minuut was aangebroken, dus dit zouden de laatste punten kunnen betekenen voor Vakgericht, die de wedstrijd toch al gewonnen had. Dat allerlaatste doelpunt van Daphne zat er helaas niet in. Na een mislukte doorloopbal van Annemarie floot scheidsrechter Floris de wedstrijd af en was het tijd om handjes te schudden. Deze dikke overwinning van 13-5 werd gevierd door ook de derde helft lekker mee te pakken.

Daphne en Lenneke, bedankt voor het meespelen!