Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Op dinsdag 18 augustus mocht Vakgericht 2 zich klaarmaken voor de eerste wedstrijd van het seizoen. We zouden een oefenwedstrijd spelen tegen SEV 2. Het begon zeer goed. Bert was te laat voor het warmlopen, omdat hij dacht dat het nog maandag was. Vlak voordat de wedstrijd begon, hoorden we dat Annemarie mee moest doen bij het eerste, die tegelijkertijd een oefenwedstrijd speelde tegen SEV 1. Ter vervanging speelde een dame van SEV met ons mee.

In de aanval begonnen een dame van SEV, Daphne, Taco en Wouter. In de verdediging begonnen Lenneke, Lisette, Ricardo en Wilmer. Bert begon op de bank. De eerste helft stond onder de leiding van Alexander.

We begonnen niet slecht aan de wedstrijd. We zagen direct dat er kansen lagen, maar maakten deze nog niet af. SEV wist er wel gelijk een afstandsschot in te mikken en kwam zo op 0-1. Niet veel later kregen we een uitgelezen kans om op gelijke hoogte te komen. We kregen een strafworp, maar deze werd gemist door Taco. Gelukkig wist Taco even later zijn fout goed te maken door een afstandsschot te scoren. Wilmer wist niet veel later uit een korte kans te scoren. Helaas wist SEV ook hoe dit moest en scoorde ook uit een korte kans. Zo was het 2-2. Wouter zorgde uiteindelijk voor het slotakkoord in de eerste helft vanuit een afstandsschot. Zo gingen we de rust in met 3-2.

In de rust was duidelijk wat er beter moest. De aanvallen moesten beter uitgespeeld worden en de kansen beter afgerond. In de rust kwam Bert erin voor Wouter. De tweede helft werd gefloten door Daan.

We gingen vol goede moed de tweede helft in en we kwamen gelijk op 4-2 door een gescoorde doorloopbal van de dame van SEV. Helaas kwam SEV gelijk terug door twee snelle doelpunten. Maar de dame van SEV had nog meer in petto voor haar eigen team. Vanuit een afstandsschot scoorde zij de 5-4. Even later wist Taco vanuit een korte kans voor 6-4 te zorgen. Ook Wilmer wist de korf te vinden vanuit een afstandsschot. Na een doelpuntloze periode wist SEV weer te scoren vanuit een korte kans. Even later deed Vakgericht wat terug in de persoon van Bert met een afstandsschot. Taco zorgde even later voor het slotakkoord met een afstandsschot. Zo eindigde de wedstrijd met 9-5.

Na deze zeer succesvolle oefenwedstrijd kijkt Vakgericht 2 vol vertrouwen uit naar het aankomende veldseizoen. Ze starten zondag 30 augustus met een uitwedstrijd tegen Richtersbleek 4 om 10:30 op het richtersbleekveld. Komt dat zien!!

Agenda

    Volgende toernooi:

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips