Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Nog in augustus vond de aftrap van de competitie plaats en om te beginnen mochten de studenten afreizen naar Glanerbrug. Daar troffen ze het welbekende Ons Clubje in een wedstrijd die niet echt een kraker zou worden. 

De zon was sterk aanwezig en dat was goed te merken in de zwarte uit-shirts. Er zouden daarom extra drinkpauzes worden ingelast halverwege beide helften. Het begin van de wedstrijd was niet om over naar huis schrijven. Er werd niet scherp gestart en Vakgericht liep tegen een 2-0 achterstand aan. Ons Clubje liet zien dat het wel scherp was en strafte de fouten van de uitploeg naar behoren af. Bij een ruststand van 9-6 betekende dit werk aan de winkel.

Vlak na rust viel echter de 10-6 en het verschil is niet meer teruggekomen tot 2 doelpunten. De kansen waren er genoeg en er werd beter verdedigd dan in de eerste helft, maar echt spannend werd het dus niet. Einduitslag: 15-11. 

Volgende week zal Vakgericht het thuis opnemen tegen Roreko en zullen de eerste punten van het seizoen moeten worden binnengesleept. Komt dit allen zien om 14:00 op het kunstgrasveld. 

Agenda

    Volgende toernooi:

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips