Ook in de eerste thuiswedstrijd is het Vakgericht niet gelukt om punten te pakken. In een wedstrijd met twee gezichten en een spannende slotfase trok Vakgericht tegen Roreko aan het kortste eind. 11-12.

Na het verlies bij Ons Clubje viel er iets recht te zetten voor Vakgericht. Thuis tegen Roreko was hier de eerste mogelijkheid voor en leek op papier zeker niet onmogelijk. De scherpte die je hierbij zou verwachten was echter afwezig, waardoor Roreko een 0-2 voorsprong nam. Gedurende de eerste helft wist de thuisploeg het tij niet te keren en was er bij rust (opnieuw) een flinke achterstand. 5-9.

Dat er wel degelijk kansen waren tegen deze tegenstander werd duidelijk in de tweede helft. De studenten waren de bovenliggende partij en kwamen langzaam maar zeker terug in de wedstrijd. Toen een paar minuten voor tijd de aansluitingstreffer binnen viel (11-12), leek alles nog mogelijk. De enige keer dat de bal daarna nog door het mandje ging, werd echter afgefloten met een nipt verlies als gevolg.

Volgende week opnieuw een thuiswedstrijd tegen het ook nog puntloze 't Overschotje.