Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Zondag 27 september stond de thuiswedstrijd tegen HKC 4 op het programma. Altijd een geduchte tegenstander voor de studenten. Vakgericht 2 kwam goed uit de startblokken, na 2 passes stond er al een stand van 1-0 op het scorebord door een afstandschot van Taco. Niet veel later zorgde Anne voor de 2-0. HKC was het hier niet mee eens en maakte er al snel 2-2 van. Het vizier van Taco stond op scherp en van afstand gooide hij er de 3-2 en 4-2 in. Ook Wouter wist van afstand de korf te vinden en scoorde na een tegendoelpunt de 5-3.

De Hengeloers herpakte zich echter en wist een gaatje te slaan tot 5-7. Met een fraaie doorloopbal maakte Wilmer er 6-7 van en gingen we na nog een tegendoelpunt met 6-8 en een goed gevoel de rust in.

Beide teams kwamen goed uit de startblokken. Na 2 tegendoelpunten wist Taco wederom de korf te vinden met een schot en een doorloopbal. HKC liep echter verder uit terwijl Vakgericht bijna niet meer aan scoren toekwam. Wilmer, Wouter en Luuk wisten nog te scoren maar de wedstrijd werd afgefloten met een eindstand van 11-21.

Doelpunten: Taco 5x, Wouter, Wilmer 2x, Anne, Luuk 1x

Agenda

    Volgende toernooi:

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips