Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Maar zelden speelt Vakgericht 2 een wedstrijd verder naar het Westen dan wat het 4 Oktober heeft gespeeld. Een uitwedstrijd in de Ijsselstad Zutphen die ook nog eens heel vroeg was, waren dan ook voor het halve team voldoende redenen om niet via Enschede te reizen. Vier spelers kwamen samen met een publiek van twee man met de auto en vijf andere spelers zouden met de trein gaan. Althans dat was de bedoeling, want dit keer was een keer niet de shirtjestas vergeten maar was Ricardo vergeten!

De exacte reden hiervoor is niet bekend, maar hij had in ieder geval ook de volgende trein niet gehaald (en alle daaropvolgende treinen ook niet). Daardoor bestond het team uit precies acht mensen en waren er geen wissels. Ook het scoreverloop is daarom niet opgeschreven. In de aanval begonnen invaller Amber, Annemarie, Bert & Taco en in de verdediging Annette, Daphne, Wilmer & Wouter. De wedstrijd was perfect in evenwicht en als één doelpunt werd gemaakt werd er in het andere vak weer één doorgelaten. Na de rust kon de tegenpartij die een iets gevulder team had een leger aan wissels inzetten en door die nieuwe energie konden ze enigszins uitlopen. Toch was er nog wat hoop aan het einde, er wordt nog vlak voor het einde een gelijkmaker gemaakt wat de stand 11-11 maakte. Helaas kwamen er nog twee doelpunten in de verkeerde korf waardoor de eindstand 13-11 werd.

Na de wedstrijd zou Syntus treintje net gemist worden en daarom werden de eerste alcoholische consumpties al genuttigd tegelijktijdig met de lunch. Dit gaf Bert de gelegenheid zijn relatie met Amber eens uit te leggen. De conclusie van dat lange verhaal is dat het vrij gecompliceerd is. Ga hier vooral niet verder naar vragen want dit kan wat pijnlijke momenten terughalen bij de betreffende personen.

Agenda

    Volgende toernooi:

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips