Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Nadat HKC eenvoudig de leiding in de wedstrijd nam, werd het toch nog een echte kraker in Hengelo. De studenten konden zichzelf uiteindelijk niet belonen in de slotfase en verloren 20-19. 

Nadat er vorige week een punt gewonnen was tegen de koploper stond de wedstrijd tegen HKC op het programma, altijd een lastige tegenstander voor de studenten. Dit bleek in de openingsfase van de wedstrijd, waar beide ploegen elkaar scorend in evenwicht hielden, 4-3. de Hengeloërs namen hierna het initiatief en zouden dit lange tijd vasthouden. Vier punten op rij zorgden voor een 7-3 tussenstand. Dit verschil zou voor rust zelfs nog met een puntje worden uitgebouwd, 11-6.

Na rust leek het er lang niet op dat de studenten nog zicht hadden op enig resultaat.  HKC hield eenvoudig stand en met nog ruim een kwartier op de klok was het verschil weer 5, 18-13. De thuisploeg zou hierna echter lange tijd niet scoren als verdienste van het goede spel van Vakgericht. Punt na punt werd het gat kleiner, tot de leiding in de wedstrijd zelfs werd overgenomen, 18-19. Door een strafworp en een korte kans was het spijtig genoeg toch nog HKC dat de punten in eigen huis wist te houden. 

Volgende week de laatste wedstrijd voor de zaal thuis tegen Zwart Wit. Kan Vakgericht een toch magere eerste competitiehelft winnend afsluiten?

Agenda

    Volgende toernooi:

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips