Na de mooie overwinning van Vakgericht 1 op Ons Clubje 1, mocht ook Vakgericht 2 aantreden tegen Ons Clubje. Zij speelden tegen het tweede team van Ons Clubje. In de aanval begonnen: Annet, Jitske, Alexander en Wouter. In de verdediging begonnen: Anne, Annemarie, Rob en Taco. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Yorick. Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Vakgericht op een voorsprong door een korte kans gescoord door Alexander. De volgende aanval scoorde Jitske uit een afstandschot. Zo stonden we al vroeg in de wedstrijd 2 punten voor. Ons clubje deed wat terug in de vorm van een korte kans, maar niet veel later scoorde Anne ook een korte kans, waardoor we op 1-3 kwamen. Ons Clubje wilde de aansluiting houden en kwam op gelijke hoogte via een korte kans en een doorloopbal. Niet veel later kwam Ons Clubje zelf op voorsprong na een mooi afstandsschot.

In de volgende aanval ging Taco door zijn enkel waardoor in alle haast wisselspeler Bert het veld in moest. Toen Bert in het veld stond, maakte hij gelijk een mooie actie waarbij hij een strafworp meekreeg. Deze verzilverde hij zelf en daardoor stond het weer 4-4.

Waar Ons Clubje nog wel redelijk mee scoorde, was Vakgericht toch wel de bovenliggende partij. Voor rust liep Vakgericht hierdoor nog iets uit naar een ruststand van 11-7.

In de rust werden er complimenten gegeven voor het goede spel en werden Ricardo en Wilmer in het veld gebracht voor Alexander en Wouter.

Na rust kwam Ons Clubje goed uit de startblokken. Ze scoorden 3 keer op rij en na een afstandsschot van Wilmer scoorden ze nog eens 4 keer op rij. Hierdoor zag de wedstrijd er opeens heel anders uit, want het stond nu 12-14. Vakgericht liet echter zien over veel veerkracht te bezitten en kwam via doorloopballen van Rob, Bert en Annet weer op voorsprong.

Hierna kwamen Mariëlle en Tara binnen de lijnen voor Jitske en de geblesseerde Anne. Na een doelpunt via een afstandsschot van Ons Clubje stond het weer gelijk, maar niet veel later scoorde Bert een doorloopbal en Tara een afstandsschot, waardoor we weer met 17-15 voor stonden. Het mocht echter niet baten, want na een paar te gehaaste aanvallen en veel balverlies scoorde Ons Clubje nog via een strafworp en een afstandsschot vanaf de middellijn.

In een van de spanning stijf staande laatste minuut wist alleen Ons Clubje nog een keer de korf te vinden via een korte kans achter de korf. Zo won Ons Clubje met 17-18 van Vakgericht, waar Vakgericht toch zeker het gevoel had dat er meer in had gezeten.