Het was een mooie donderdagavond in mei. 12 mei om precies te zijn. En na een maand geen wedstrijd te hebben gespeeld mochten wij het om 20.30 uur opnemen tegen Olympia '22 2.

De avond begon goed, waarbij iedereen op tijd aanwezig was bij het afgesproken punt. Wilmer en Annemarie kwamen precies op tijd met het Aegee-busje, ons vervoer van de avond. Na iets meer dan een half uurtje, helaas zonder uitzicht door de grote stickers, kwamen we dan aan in het mooie en nog altijd roze Borculo.

De wedstrijd ging bijna van start, alleen moesten de stippen nog een beetje aangepast worden, zodat deze ook daadwerkelijk op 2,5 meter lagen in plaats van 3 meter. Nadat deze zaken ook geregeld waren, kon dan eindelijk de wedstrijd van start gaan.

De wedstrijd werd gestart en had het doel om meer dan 1 doelpunt in de tweede helft te halen. Dit, en dat kan ik alvast verklappen, is gelukt!

Omdat er geen wissels mee waren, is er achteraf op geschreven wie er gescoord heeft. Helaas hebben we niet meer paraat hoe deze gescoord zijn.

Taco schoot de eerste van de wedstrijd voor ons erin. Helaas was dit ook zijn laatste van de wedstrijd. Verder scoorden Wilmer en Wouter de nummer 2 en 3. Ruststand: 6-3. Een niet al te geweldige ruststand. Hopelijk zou het na een kopje thee en een goede bespreking in de tweede helft beter worden.

Het duurde lang, maar uiteindelijk scoorde Annemarie onze 1e van de tweede helft. En om het af te maken scoorde Anne nog een fraaie bal, waardoor we in de tweede helft er uiteindelijk 2 scoorden. Gelukkig hadden we deze doelstelling wel behaald.

Door de vele muggen mocht iedereen nog wel een aantal souveniers mee naar huis nemen :|Uitslag van de wedstrijd: 12-5

Tijd om snel te douchen en naar huis te rijden met de luxe van een busje en een BVOtje voor een aantal heren.