Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

25 September speelde VG tegen stadsgenoot en hekkensluiter Dos-wk. De uitwedstrijd was dus lekker dichtbij en daarom kon gewoon iedereen daar zelf heen fietsen en waren er geen ingewikkelde reisschema's nodig of auto's. Bovendien was het een zonnige Septemberdag, dus prima fietsweer.

 

Er was een grote afmeldgolf onder de spelers, waardoor een groot deel uit invallers bestond en er geen wissels meer waren. Daardoor speelden Irma en Douwe met ons mee. De aanval begon met Taco, Douwe, Annemarie en Michelle. Zij hadden de eer om het eerste doelpunt te maken terwijl de verdidiging bestaande uit Wilmer, Wouter, Daphne en Irma zorgden dat de tegenstanders bijna geen kansen kregen. Er werd al snel een voorsprong opgebouwd, vooral de heren waren goed op schot. De stand werd wel nog enigszinds gedrukt omdat de zeer strenge scheidsrechter voor de kleinste overtredingen floot, waardoor een paar leuke acties werden afgestraft.

Na de rust bleek brande de zon genadeloos voor een herfstdag, wat vooral veel effect had op ons. De tegenstander kwam een klein beetje terug, maar Vakgericht was nog wel sterk genoeg om de opgebouwde voorsprong te behouden. Dit alles resulteerde in een eindstand van 9-12.

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips