Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Op een regenachtige zondagmiddag stond de thuiswedstrijd tegen EKC Nääs voor ons op het programma. Na veel geregel hadden we ook genoeg dames. We hadden in totaal 4 invaldames, waardoor we ook 1 wissel hadden. Voor ons begonnen in de aanval: Daphne, Mariëlle, Wouter en Wilmer. In de verdediging begonnen: Fleur, Lotte, Taco en Bert. Anne en Dennis begonnen op de bank

De wedstrijd begon goed met een benutte vrije bal van Wilmer. Na de gelijkmaker via een strafworp, kwamen we via afstandsschoten van Fleur en Taco op 2 punten voorsprong. Deze voorsprong konden we vasthouden tot 4-2, waarna Nääs gelijk maakte via een afstandsshot en een strafworp. Daar bleef het niet bij, want het was erop en erover voor de burgers. Via een afstandsschot en nog een strafworp, Taco was iets te knus met zijn tegenstander onder de paal, kwam nääs op een 4-6 voorsprong. Nääs bouwde de voorsprong rustig uit met heel wat afstandsschoten en een stip. Tja, Taco moest echt stoppen met het knuffelen van zijn tegenstander. Vakgericht deed nog wel wat terug via een afstandsschot van Taco, maar kon nääs niet bijbenen. Dit leidde tot een ruststand van 5-12.

Na rust scoorde Vakgericht wel weer snel via Dennis die net in de ploeg was gekomen. Nääs bleef echter doen wat ze voor de rust ook al deden via heel wat afstandsschoten bouwden ze de voorsprong verder uit tot 6-17. Of het niet vervelender kon worden begon het ook nog hard te regenen. Na een goed lopende aanval aan het eind van de wedstrijd werd het via Bert 7-17. Taco merkte ook dat het einde van de wedstrijd naderde en knuffelde nog eenmaal zijn tegenstander. Zijn tegenstander maakte hier goed gebruik van en zo kon scheidsrechter Stefan niets anders dan de bal op de stip leggen. Deze stip werd benut. Het slotakkoord kwam wel van Vakgericht. Dennis scoorde vanaf afstand de 8-18, waarna het laatste fluitje van Stefan klonk. Na wat chocolademelk in de kantine kon iedereen wel weer vrolijk naar huis, behalve Taco. Hij had zijn tegenstander geen afscheidsknuffel meer kunnen geven.

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips