Afgelopen zaterdagavond mocht Vakgericht 1 de strijd weer aangaan met Devinco 5. In de verdediging begonnen Dennis, Rob, Mariëlle en Annemarie. De aanval werd geopend met Wilmer, Wouter, Daphne en Annette.

Devinco wist al snel twee doelpunten te scoren. Gelukkig wisten Dennis en Mariëlle ook twee punten te scoren! Na een functiewissel kwam Devinco weer terug met een afstandsschot en een doorloopbal, wat de stand naar 2-4 bracht. Opnieuw wist Dennis zijn heer te snel af te zijn met een afstandsschot en een korte kans. Hierna scoorde Devinco weer twee punten en het stond 4-6. Na een functiewissel wist Devinco nog een korte kans te scoren. Gelukkig scoorde Rob een afstandsschot, waardoor het 5-7 werd. Devinco kon nog een punt scoren voor de rust, waardoor we met een stand van 5-8 de pauze in gingen.

Na een peptalk van onze trainer, gingen we vol goede moed te tweede helft in. Eerst leek Devinco haar voorsprong te vergroten door een korte kans en een afstandsschot te scoren, maar daarna wist Vakgericht ook punten te scoren. Mariëlle maakte een doelpunt, waarna Wouter haar voorbeeld volgde. Na twee succesvolle afstandsschoten van Wouter stond het scorebord op 8-10. Alexander en Wilmer wisselden tussendoor ook nog, waarna Alexander zijn korfbalkunsten mocht laten zien. Devinco scoorde een afstandsschot, maar gelukkig kon Annemarie er nog een korte kans in gooien. Hierdoor werd de stand 9-11. Er werd door Devinco nog een punt gescoord. Wouter en Rob scoorden de laatste twee doelpunten van Vakgericht. Devinco sloot de wedstrijd met een laatste afstandsschot, waardoor de eindstand 11-13 was.

Rob, Alexander en Mariëlle, heel erg bedankt voor het invallen!