Het was een zonnige zondag, helemaal gezien hoe de dagen ervoor waren geweest. Blij met deze mooie dag mochten we onze allereerste wedstrijdkorfbalwedstrijd gaan spelen. Voordat we konden beginnen met de wedstrijd ging er nog een uurtje reizen met de bus vooraf, en aangezien er een krappe overstap gehaald werd, stonden we anderhalf uur te vroeg bij de kantine van Wiko. Een goed moment voor een teambespreking vonden we zelf. Daarna was er nog genoeg tijd om in te lopen en helaas nog maar een korte inschiettijd. Gelukkig werd deze verlengd doordat de tegenstander in de laatste minuut van de inspeeltijd nog allerlei teamfoto's moest maken. Zo konden we allemaal toch nog een beetje inschieten.

Het was tijd om te beginnen aan de wedstrijd. In de aanval begonnen Luuk, Daan, Mariëlle en Michelle en in de verdediging begonnen Dennis, Wouter, Annette en Daphne. Beide teams scoorden snel en er werd dus ook snel gewisseld. Het vak dat in de aanval begon liep goed en scoorde een aantal keer snel. Het vak dat in de verdediging begon hield het redelijk dicht, maar de aanvallen liepen nog niet soepel. Er werd veel gefloten voor overtredingen en daardoor kregen we veel vrije ballen en spelhervattingen tegen. Helaas leidde dit ook tot de vele tegendoelpunten. Echter lieten we ons niet kisten en wisten we de ruststand te houden op 10-6.

Na een goede teambespreking in de rust was het tijd voor de tweede helft. We lieten ons niet op onze kop zetten door de achterstand en bleven vechten. Wouter kreeg een balletje mee in verband met snijden, waar er eerder al een aantal van waren gescoord. Een goede eerste minuut dus! Helaas scoorden we in de tweede helft nauwelijks meer. Met nog tien minuten te gaan stond onze score nog maar op 7. De tegenstander had echter al een groot aantal vrije ballen, schoten en doorloopballen gescoord en helaas keken we tegen een dikke achterstand aan. Maar we bleven door knokken, Annette scoorde nog bijna aan het einde van de wedstrijd, maar de ballen wilden helaas niet door de korf, en ook deze stuiterde er weer uit. Echter kregen we in de laatste minuut nog een strafworp mee, die mooi werd afgemaakt door Wouter. Eindstand: 19-9.