Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

De eerste thuiswedstrijd van Vakgericht van het nieuwe seizoen is een feit. Door een eerder afgelaste wedstrijd was de eerste wedstrijd op eigen veld pas op 16 September. De opponent was DLKV uit Didam. Er was van tevoren bekend dat dit een moeillijke pot zou worden. Om dit een succes te laten worden moest vooral het eigen spel gespeeld worden.

De aanval bestaande uit Annette Daphne, Wouter en Dennis mocht beginnen met het herfstzonnetje in de rug. Nog voordat ook maar een enkele tegenstander de bal had aangeraakt wist dit viertal al het eerste doelpunt te maken. De voorspong was van korte duur want al na een paar minuutjes kwam de gelijkmaker. Nu moest het voormalige verdedigende vak gericht aan het werk om de bal er weer in te mikken. Daar slaagde Daan, Luuk en Mariëlle en Michelle ook in, maar ook dit werd gebalanceerd door de tegenstanders.

De wedstrijd ging zo nog even door. Er vielen wel doelpunten maar ook genoeg tegendoelpunten. Door de spanende stand werden enkele tegenstanders nogal gefrusteerd wat hun spel niet echt bevorderde. Toen de scheidsrechter het rustsignaal gaf was er op het imaginaire scorebord een stand van 5-6 in het voordeel van DLKV te zien. In de tweede helft verliep het scoren wat moeizamer voor de studenten, maar ook de tegenstander liet meer steken vallen. Daardoor kwam Vakgericht weer gelijk met 8-8.  De coach van de tegenstander besloot hierna dan maar om wat spelers te wissellen, een luxe die Vakgericht niet had. Deze frisse energie tien minuutjes voor tijd werd de thuispartij fataal. Er werd niet meer gescoord door ze.

 

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips