Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Afgelopen zondag was het weer tijd voor de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar voor Vakgericht 1. Na een reis van een goed uurtje kwamen we aan bij de sporthal van WIKO. Hier mochten we in de 'enorme balzaal' omkleden voordat we het veld opgingen. Na een lekkere warming up, kwam iemand van de tegenpartij naar ons toe. Of we het erg vonden als we opgeroepen zouden worden bij naam zodat de sponsor de bal officieel mocht overhandigen. Natuurlijk werden een aantal namen verkeerd opgeroepen, maar konden we wel gewoon starten. 

 

Na het startsignaal ging het snel met de punten. Gelukkig scoorde Dennis 3 mooie doelpunten voor het rust signaal viel.

Na een korte, verkwikkende pauze in een van de mooie balzalen klonk er weer een start signaal in de benauwde zaal. Hierna kwam ook Luuk met een voltreffer, gevolgd door nog 2 treffers van Dennis.

Na de wedstrijd werd er razendsnel gedoucht om de bus te halen. Helaas kwamen we er bij de bushalte achter dat de bus niet reed op zondagen, dus we mochten nog een uurtje gezellig bijkletsen in de kantine van WIKO, voordat we weer met de trein terug konden naar Enschede. Hier werd heerlijk samen gegeten en was het alweer het einde van de wedstrijd en van de dag.
Bedankt voor het invallen, Amelia!

 

Agenda

  • VET06-07-2024 - 07-07-2024
  • Volgende toernooi:
  • VET06-07-2024 - 07-07-2024Enschede

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips