Zondag 28 januari trof Vakgericht 1 ‘t Overschotje 1 in het sportcentrum op de campus. Zoals we intussen gewend zijn was de bank met wissels van de tegenstander goed gevuld. Maar ook wij hadden support aanwezig in de zaal. Bij het start signaal begonnen Daan, Luuk, Tara en Annette in de aanval en Dennis, Wouter, Jacqueline en Mariëlle in de verdediging. Tot de 3-3 ging het spel redelijk gelijk op. Van af dat moment maakte ‘t Overschotje zijn naam niet echt meer waar en schoot vooral heel veel ballen in de korf. Voor rust wist ook Vakgericht nog een punt te score wat voor een ruststand van 4-12 zorgde.

De tweede helft wist Vakgericht een stuk vaker de korf te vinden. Ook ‘t Overschotje bleef mee score, waarbij een speler van ‘t Overschotje het voor elkaar kreeg vanuit de verdediging te score. Het koste sommige iets langer dan andere om toch te moeten realiseren dat dit geen doelpunt was. Verder heeft ‘t Overschotje de tweede helft de wissels van de bank veelvuldig gebruikt. Maar daar heeft Vakgericht zich niet door laten afleiden. De stand van de tweede helft was 10-10 (wat voor een eindstand van 14-22 heeft gezorgd).

Tara en Jacqueline bedankt voor het invallen!