Na de laatste wedstrijden tegen Phenix en Diderna een goede pot neergezet te hebben, was het op 11 maart het doel om voor de winst te gaan tegen Wiko. Dit keer mochten we weer een keertje thuis een wedstrijd spelen, deze wedstrijd vond plaats in de Deppenbroekhal. Voor sommigen campusbewoners toch een eindje weg. Voor een enkeling om de hoek en kon deze persoon ook bij een niet werkende fiets, op tijd voor de wedstrijd zijn. Naar het idee van Daphne om voor de wedstrijd een danoontje te eten voor de benodigde power, had Wouter ditmaal bedacht om danoontje mee te brengen. Deze werden heerlijk voor de wedstrijd opgesmikkeld en zo waren wij helemaal klaar voor de wedstrijd.

Helaas moest Daphne nog steeds geblesseerd toekijken en was Luuk nog iets te ziek om mee te doen. Maar gelukkig waren Denise, Inge en Maarten bereid ons team te versterken. En zo begonnen Dennis, Wouter, Michelle & Mariëlle in de aanval en in de verdediging begonnen Daan, Maarten, Inge en Annette. Direct in de eerste aanval wist Dennis de stand op 1-0 te brengen. Helaas werd het daarna snel 1-2, toch werd het gelukkig weer 3-3 door doelpunten van Maarten en Wouter. Denise kwam het veld in voor Michelle, die helaas weer last had van haar ‘normale’ klachten. Veel kansen werden gecreëerd alleen wist helaas Wiko meer doelpunten te maken vanuit de kansen en zo gingen we met een 4-7 stand de rust in.

Luuk ontpopte zich tot coach ondanks dat hij niet fit was waarvoor dank. Luuk zetten de puntjes op de ï  in de kleedkamer en zo gingen we er met zijn alle weer tegen aan in de tweede helft. Door net iets betere kansen op te zoeken kwamen steeds dichterbij. En werd het 12-13 door doelpunten van Mariëlle, Daan (2x), Wouter (2x) en Dennis. Met nog zo ongeveer vijf minuten te spelen was alles nog mogelijk. Helaas in plaats van de gelijkmaker te scoren, wist Wiko er nog eentje in te leggen (12-14). De spanning werd nog teruggebracht door Inge met een korte kans (13-14). Dit was helaas ook de eindstand. Ik wil Inge, Denise en Maarten nog bedanken voor het meedoen. En Luuk, Daphne, Taco en Aswin voor hun support. Nu op naar het veldseizoen en hopelijk kunnen wet het goede spel van de afgelopen doorzetten en nog mooie resultaten boeken!