Het is alweer een paar weken geleden dat we mochten afreizen naar het voor ons verre Apeldoorn. Aangezien een boel vaste spelers niet mee konden doen, hadden we een groot gedeelte van het team gevuld met invallers.

Hierbij begon in de aanval: Dennis, Aswin, Anna en Michelle, en in de verdediging: Annette, Daphne, Jacco en Daan. Op de bank begon Maarten als support.

De wedstrijd begon goed. Na een korte kans en een afstandschot van Vakgericht wist Apeldoorn zich pas de herpakken en werd het 2-1. Hierna werd het afgewisseld door een punt voor Apeldoorn dan wel voor Vakgericht. Hierbij gingen we de rust in met op het scorebord een gelijk spel van 7 voor beide partijen.

Na een verkwikkende rust werd Maarten ingewisseld voor Jacco.

Het bleef over en weer gaan met de punten die werden gescoord. Er waren een boel afstandschoten vanuit de heren, maar af en toe wel nog een korte kans of een doorloopje die werd gescoord. Hierdoor bleef het een erg spannende wedstrijd tot en met het halverwege de tweede helft. Vanaf dat punt werd het voor de tegenstanders wat zwaarder en werd er minder gescoord, waardoor de wedstrijd uiteindelijk werd gewonnen door Vakgericht met 11-16.