Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Op zondag 10 februari was het dan eindelijk zover. Vakgericht 1 stond voor het eerst dit seizoen met haar 8 spelers in de basis. Annette was na het nieuwjaarsdiner van de vrijdag ervoor nog een nachtje extra blijven slapen om als invaller mee te kunnen. En ook Dennis was een nachtje langer gebleven om met de wedstrijd mee te kunnen doen. 

 

 

Dit betekende dus ook dat we voor het eerst dit seizoen konden spelen in de vakken zoals we ze aan het begin van het jaar al bedacht hadden. In de aanval begonnen Amelia, Michelle, Dennis en Rob. In de verdediging begonnen Daan, Jacco, Hanna en Daphne. Dennis had al een aantal maanden niet getraind, maar dat was zeker niet af te zien. Hij legde de ene goal naar de andere erin. De hele eerste helft liep soepel en stonden we mooi voor. 

Na een goede bespreking in de rust waar eigenlijk weinig verbeterpunten waren, konden we beginnen met de tweede helft. Annette kwam erin voor Daphne ivm eeuwig blessureleed. De tweede helft ging net zo mooi als de eerste helft en in totaal legden we er 21 in. De tegenstander had het iets moeilijker en legde er in totaal 8 in. Wat een top overwinning! 

Na de wedstrijd werd er nog even met elkaar in de kantine gezeten voordat we allemaal weer richting Friesland, Utrecht of Enschede gingen. Annette bedankt voor het meespelen! 

 

 

 

 

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips