Deze thuiswedstrijd speelden we in Glanerbrug. We speelden net als vorige week tegen Olympia. Dit keer hadden we echter wel genoeg spelers, zelfs 2 wissels langs de kant, Rob v. I. en Iris, daarvoor nogmaals dank.

Na wat problemen met de putjes openkrijgen is het uiteindelijk gelukt om de palen op te zetten. 10 minuten voor de wedstrijd kwam de scheidsrechter gelukkig ook nog opdraven en beloofde het een mooie wedstrijd te worden. Dennis, Iris, Michelle en Rob V begonnen in de aanval. Daphne, Hanna, Daan en Jacco begonnen in de verdediging.

Na een paar minuten werd de score geopend door een prachtig afstandsschot van Michelle. Met nog een schot van Dennis kwamen we 2-0 voor en werd er weinig tegenstand gevonden bij de tegenstander. Daarna ging het echter snel achteruit voor ons. We kwamen zelfs 3-7 achter. Net voor rust gingen er gelukkig nog net wat kansen in, hierdoor stond het 6-7 toen we de rust ingingen. In de rust is Rob v. I. gewisseld voor Rob V. We kwamen terug tot 8-8 en alles lag weer open. Amelia wisselde voor Daphne wegens een blessure. Het werd 9-9, en na een kleine uitbarsting van de tegenstander op de scheidsrechter werd het ook 10-10, en het bleef spannend. Wij hadden mooie aanvallen, zij gooiden er weer een afstandsschot van de zijlijn in. Uiteindelijk werd dit in het voordeel van de tegenstander beslist en de stand eindigde op 10-11.