Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Op zaterdag 2 oktober is Vakgericht 1 (met Henry, zonder picknick bankje) afgerezen naar Velp, waar een belangrijke wedstrijd tegen SIOS te wachten stond. Deze wedstrijd is namelijk naar alle waarschijnlijkheid doorslaggevend in de strijd om het kampioenschap. Dus vol vastberadenheid om deze wedstrijd binnen te halen betraden wij het veld. Het grasveld welteverstaan en dat werd met wisselend enthousiasme ontvangen.
Ondanks het gelijke spel in de thuiswedstrijd en het gras, kende Vakgericht een goede start in de eerste helft. We hielden het in de verdediging goed dicht en ook aanvallend draaide het lekker. Dit leidde tot een ruststand van 2-8 en een ietwat gefrusteerde tegenstander.


Het ging echter in het begin van de tweede helft wat minder soepel dan in de eerste helft. Ook SIOS wist de korf beter te vinden, wat ervoor zorgde dat ze weer wat dichterbij kwamen. Gelukkig lieten we ons niet van de wijs brengen en haalden we een 10-16 overwinning binnen.

Naast wat er op het veld gebeurde was er ook daarbuiten een hoop gaande. SIOS had een sportproeverij georganiseerd om hun 60-jarig jubileum te vieren en dat zorgde voor een gezellige drukte op het sportveld. Daarnaast had Daan gezorgd voor heerlijke cake met appeltjes uit eigen tuin. Deze was nog maar net achter de kiezen of een deel van de groep moest hollen voor de bus. Gelukkig hebben we voor de volgende wedstrijd het ov niet nodig, want dat is thuis tegen KVZ 6.

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips