Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

**English at "Lees meer..."**

Afgelopen zaterdag trad het vlaggenschip van Vakgericht aan tegen TOP uit Vroomshoop. Gezien het geringe verschil op de ranglijst, was het voor beide ploegen belangrijk de punten te pakken. In de eerste helft vielen de doelpunten moeilijk. Beide ploegen misten veel kansen en ook het spel was voor verbetering vatbaar. Dit leidde tot een teleurstellende ruststand van 4-4. Na de rust bleven de ploegen moeite houden de korf te vinden in een wedstrijd die spannender was dan vermakelijk. Helaas scoorde TOP in de laatste minuut nog de 9-10, waardoor beide punten meegaan naar Vroomshoop.

Last saturday the first team of Vakgericht played TOP from the little town Vroomshoop. Based on the small difference in the ranking, where Vakgericht had just 1 point more than their opponent, it promised to be an important match for both. Not a lot of goals were scored during the first half. Most opportunities were missed and a lot of mistakes were made on both sides. Therefore, the score halfway was a disappointing 4-4. Also in the second half little goals were scored, making it a close but not an exciting match. Unfortunately, TOP scored the 9-10 in the last minute, deciding the match.