Geïnspireerd door de eerste overwinning van het seizoen van Vakgericht 1 en de uitbundige vreugdedans/gil van Jessica, ging ook Vakgericht 2 op zoek naar de eerste punten van dit seizoen. We hadden nog wat goed te maken van vorige week en begonnen dan ook sterk aan deze wedstrijd. We kwamen terecht op een 1-0 voorsprong. Ook de verdediging stond goed, maar kon niet voorkomen dat HKC op gelijke hoogte kwam en uiteindelijk een 3-4 voorsprong kreeg. Daarna kwam de aanval niet veel meer tot scoren, maar de verdediging liet ook niets meer door. Dit bleef zo tot vlak voor rust toen HKC nog de 3-5 scoorde uit een strafworp.

Na een goede rustbespreking gingen we weer gemotiveerd het veld op om HKC in te pakken. Helaas ging dit lastiger dan we hadden gehoopt. De aanval kwam niet tot genoeg kansen en de kansen die er waren werden onvoldoende benut. Hierdoor liep HKC uit naar 3-8. Daarna verliep de score weer gelijker en eindigde het duel in 5-10.

De gehoopte overwinning was er helaas niet, maar we kunnen zeker terugkijken op een goede wedstrijd en zeker een erg goede eerste helft.

Doelpunten: Taco 2, Wouter 2, Mariëlle 1