Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

5 oktober stond de 1 na laatste veldwedstrijd van Vakgericht 2 op het programma. We konden ons allemaal nog een niet zo geweldige uitwedstrijd herinneren dus we hadden wat goed te maken. De wedstrijd begon met met in de aanval Wilmer, Taco, Mariëlle en Lisette, en in de verdediging Ricardo, Wouter, Annemarie en Rike.

De wedstrijd begon meteen met een achterstand. We moesten allemaal even wakkerworden en de onderlinge communicatie aanscherpen want voordat we wisten wat er gebeurde stonden we 4-0 achter. Na door deze stand op het scorebord goed wakker geschut te zijn was het tijd om zelf de aanval in te zetten. Rike nam hierin het voortouw door haar dame op het verkeerde been te zetten en voorbij te lopen. Bij Wilmer viel toen ook het kwartje en gooide er ook een kansje in.

Vervolgens was het de beurt aan het andere vak. Wouter gaf hier het goede voorbeeld door er een afstandschot en doorloopbal te scoren. Vlak voor rust wist Taco Wilmer nog te bedienen door met een snelle actie Wilmers heer naar zich toe te halen waarna het voor Wilmer appeltje eitje was de bal door de korf te schieten. Zo gingen we de rust in met een terechte 5-4 voorsprong.

Nu was het taak om deze voorsprong uit te bouwen. In tegenstelling tot de eerste helft, kwamen we de tweede helft wel goed uit de startblokken met een afstandschot van Luuk (gewisseld voor Taco). Vervolgens wist Ricardo er een kort kansje in te leggen. Na zeven tegendoelpunten achter elkaar wist Diderna toch een gaatje in de verdediging te vinden. Dit lieten Luuk en Wilmer niet zomaar gebeuren en gooiden er uit protest nog meteen 2 afstandschoten in.

Na nog een afstandschot te moeten incasseren gooiden Annemarie en Rike de deur op slot met respectievelijk een doorloopbal en afstandschot. Eindstand 11-6 in het voordeel van Vakgericht 2.

Janita bedankt voor het fluiten en Rike voor het invallen!

Doelpunten: Wilmer 3 Rike, Wouter, Luuk 2 Annemarie, Ricardo 1

Agenda

  • VET06-07-2024 - 07-07-2024
  • Volgende toernooi:
  • VET06-07-2024 - 07-07-2024Enschede

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips