Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

De Activiteitencommissie zorgt ervoor dat er naast korfbal een aantal gezellige activiteiten georganiseerd worden. Elke maand wordt er een activiteit en een borrel georganiseerd. De activiteiten verschillen: soms zijn het kleine activiteiten zoals een spelletjesavond en lasergamen. Het kunnen ook grote activiteiten zijn zoals de Batavierenrace en het Verenigingsweekend. Naast een aantal vaste activiteiten is de commissie in principe vrij om zelf te bepalen welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden. De activiteitencommissie (Actie) probeert zoveel mogelijk leden enthousiast te maken om deze activiteiten te bezoeken! Lijkt het je leuk om mee te helpen met het organiseren, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Alle leuke dingen die binnen Vakgericht georganiseerd worden zijn helaas niet gratis. Voor een deel worden deze bekostigd met sponsorinkomsten. De PRCie, of Public Relations Commissie, legt hiervoor contact met bedrijven en zorgt dat er een mooi contract voor beide partijen komt. Neem hier *linkje naar de sponsorenpagina* een kijkje voor de partijen die zich reeds aan Vakgericht hebben gekoppeld. Wil je je inzetten voor nieuwe contracten of wilt u zelf sponsor worden van Vakgericht? Neem dan contact op met de PR-cie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Taco is onze eigen taartenbakcommissie! Voor bijzondere gelegenheden baken zij taarten in alle vormen en maten. Vind je taarten bakken het geweldigste wat er is? of ben je zo iemand die graag taarten voor proeft? of de garde graag aflikt? meldt je dan direct aan voor deze commissie via de Commissaris Intern (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

ToCo

 

Heey allemaal,

Wij (Loes, Mart, Thom en Luuk) zijn de toernooicommissie (ToCo) van Vakgericht. Zoals je al wel verwacht, organiseren wij GEEN toernooi. Huh, wat? Wat doen jullie dan wel? Wij zorgen ervoor dat Vakgericht zoveel mogelijk toernooien bezoekt. Zo proberen we niet alleen alle toernooien van onze mede SKV’s te bezoeken, maar willen we dit jaar ook naar een buitenlandtoernooi. En nee, het VET in Enschede telt niet als buitenland. Wij hebben de zware taak om iedereen enthousiast te maken voor de toernooien en houden nog een oogje op de kalender om ons op tijd in te schrijven. Bij een toernooi hoort natuurlijk ook een feest waar wij voor de outfit zorgen. Elk toernooi heeft een fantastisch thema waarmee wij aan de slag gaan om al onze leden voor aap te zetten. Al moet gezegd worden dat zij dit ook al heel goed kunnen zonder onze hulp. Ondanks de coronamaatregelen hebben we al wat fantastische toernooien gehad en we kijken er naar uit snel weer een toernooitje te bezoeken. Kijk hier welke toernooien eraan komen en schrijf je in! Tot dan!

Loes, Mart, Thom en Luuk

Hi all,

We (Loes, Mart, Thom and Luuk) are the Tournament Committee (ToCo) of Vakgericht. As the name of the committee already gives away: we do NOT organize a tournament. Wait what? Then what are you doing? We make sure Vakgericht visits as many tournaments as possible. We will not only visit the tournaments our fellow student korfball associations organize for us, but also will try to visit a tournament outside of the Netherlands (no, VET in Enschede does not count as outside of the Netherlands). For this, we try to make everyone very enthusiastic for all the upcoming tournaments and we’ll keep a close watch to the tournament calendar to register our team(s) in time. As you know a student tournament comes with a party and we surely need to be dressed for the occasion. Each tournament has its own amazing theme. Using this theme, we’ll create an outfit to make our members look ridiculous, although they generally already do a great job at it themselves. Despite the corona measures we’ve luckily had some great tournaments and look forward to more to come! Click here to see which fantastic tournaments will be held soon and register! See you next tournament!

Loes, Mart, Thom and Luuk

De Vletko organiseert twee toernooien in de tweede helft van het collegejaar. De eerste is de Flako: het Flatkorfbaltoernooi. Hier kunnen huisgenoten, flatgenoten, vrienden en andere geïnteresseerden in toernooiverband kennis maken met korfbal. Door middel van dit toernooi verwerft Vakgericht ook nog eens naamsbekendheid. Voorafgaand is er de mogelijkheid met de andere deelnemers een hapje te eten en het toernooi is altijd heel gezellig. De FlaKo vindt altijd begin juni plaats. Het tweede toernooi dat de Vletko organiseert is het Vakgericht Enschede Toernooi (VET). Dit toernooi vindt plaats in een van de eerste weekenden van juli. Op zaterdag zal er worden afgetrapt met een barbecue, gevolgd door een spetterend themafeest in de Vestingbar. Vervolgens zal er op zondag een beachkorfbaltoernooi worden gespeeld. Lijkt het je leuk om deze twee toernooien te organiseren, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Webcommissie houdt deze website up to date. De website is nieuw leven in geblazen in de zomer van 2014 na problemen met de oude site. Gedurende de 2-maandelijkse werkavonden wordt de informatie bijgewerkt en waar nodig uitgebreid. Heb je ideeën, vragen of opmerkingen?

Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

  • Training28-06-2022 20:00 - 21:30
  • ALU29-06-2022 20:00
  • Training30-06-2022 20:00 - 21:30
  • VET09-07-2022 - 10-07-2022
  • RISK27-08-2022 - 28-08-2022
  • Volgende toernooi:
  • VET09-07-2022 - 10-07-2022Eanske

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips