Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Op deze pagina vindt u informatie over de bedrijven en organisaties waarmee S.K.V. Vakgericht samenwerkt. Een dergelijke samenwerking betreft vaak een financiële of materiele vorm van sponsoring, daarnaast werken wij ook op andere manieren samen met onze partners. Heeft u interesse in een samenwerking met onze vereniging, neem dan contact op met onze Public Relations commissie door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoofdsponsor:

movares logo

Het ligt binnen uw en ons bereik: een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland. De grote uitdaging is niet dát we er komen, maar hóe. Innovaties en nieuwe manieren van samenwerken zien wij hiervoor als sleutel. Zo bouwen we samen met onze opdrachtgevers, partners en kennisinstituten aan een toekomstbestendig land. Doet u mee?

 

Overige sponsoren & partners:
Screenshot 2023 04 06 105030
 
 

Red Drop Design

Red Drop Design is een jong en ambitieus bedrijf uit Enschede dat zich specialiseert in het bedrukken van kleding. Of het nu gaat om commissiekleding voor een studentenvereniging, promotiekleding, of een uniek kledingstuk als cadeau, Red Drop Design levert het tegen een voordelige prijs. Kijk voor een overzicht van de prijzen en mogelijkheden op www.reddropdesign.nl.

 

Meo Lease

Wil je een wasmachine, droger of ander huishoudelijk apparaat huren? Dan ben je bij Meo Lease aan het goede adres!

 

download
Ben je op zoek naar een huurwoning maar weet je niet waar je moet beginnen. Bekijk het aanbod op Huurzone.

Agenda

    Volgende toernooi:

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips